Závody a automobil


Máte doma automobil? Možná tohle je úplně zbytečná otázka, protože v dnešní době má automobil téměř každý člověk. Nebo spíše každá rodina. Abych se přiznala, tak i já si nedokáži představit, kdybych vůbec neměla automobilu. Kdybych nemohla řídit. Protože řízení automobilu mě moc baví řízení automobilu je zároveň také můj největší koníček. Opravdu je to moje veliká zábava. A také si při řízení automobilu opravdu pořádně odpočinu. Nebo jak to máte vy také rádi řídíte. Samozřejmě, že jsou ale i lidé, kteří třeba neradi vůbec řídí automobil. Ale musí ho řídit.

Pozor, ať se nevybouráte.

Třeba kvůli tomu, že to mají součást svého zaměstnání. Že třeba ve svém zaměstnání musí velice často řídit a nebaví je to. A jak jste na tom vy se řízením automobilu baví vás řídit? Mě by tohle bavilo nejvíce, kdybych třeba mohla také závodit v automobilu pokaždé, když to řeknu partnerovi anebo zbytku rodiny, tak se mi všichni smějí. Opravdu nechápu, proč se mi někdo směje, že bych chtěla jezdit závodně v automobilu? Vždyť je hodně lidí a také hlavně hodně žen, které také závodně jezdí v automobilu anebo na motocyklu. Znám dokonce dvě holky, které také jezdí závodně v automobilu a jedna dokonce jezdí také závodně terénní závody na motorce.

Líbí se mi závodní auta.

Tak co je na tom špatného? Proč je tohle tak vtipné? Myslím si, že mnoho lidí by třeba jenom závidělo. Třeba by mi záviděli, že bych byla moc dobrá. Anebo pánové by se styděli, kdyby je třeba porazila nějaká žena? Pánové, jsou na tohle hodně citliví. Pánové mají své ego. A když někdo mužům zničí anebo sníží jejich ego, tak to pánové velice těžce snáší. A pokud se jedná o techniku nebo o motocykly či auta, tak tu platí u nich dvojnásob. Například můj bratr by si se mnou nikdy nedal závod v automobilu nebo na motocyklu, protože by nesnesl, kdybych ho porazila. Ten by opravdu se tak styděl, že by tohle nikomu ani nechtěl říct.